onsdag 11 november 2009

George Galloway om Israels krigsbrott.

Galloway i toppform. Missa inte detta inspirerande tal!



5 kommentarer:

  1. Tack Galloway..Problemet är västvärlden politik orättvisor mot Palestina..Alla stöd och hjälp Till Israels ockupation, krigsbrott, massmord och terror från västvärlden politiker..

    Israels kärnvapen och förbjudna vapen mot Iran kärnkraft....

    Arabvärlden ska kräva alla ersättningar från USA, UK och Israel.. Vi Tackar alla som vill skapa rättvis fred annars är det farligt för alla..

    SvaraRadera
  2. Kriget mot Irak,kriget mot Libanon,kriget mot Gaza,hot mot Syrien, Hot var mot Yasser Arafat, hot mot Abbas,Israels ockupation går vidare och bosättningar är USAs orättvis politik mot hela Mellanöstern för Israel och mot Palestina..Var är FN:s 28 resolutioner mot Israel ,USA??
    Spelet gäller arabvärldens område, Oljan, makt och pengar..
    Stoppa USA och Israel..USA måste börja med Israels kärnvapen först och förbjudna vapen,FN
    7 Frågor till politiker i västvärlden!! Många länder i Europa vill ändra lagen för att skydda Israels brott och krigsbrott.!! Detta är rasism,orättvist och olagligt.Detta är inte rättvist.
    Makt är makt, Pengar är pengar, Mördare är mördare.Irak är förstört som land.kriget var på Israels order till Bush och Blair.USA krigar för Israels skull.Mot Libanon,Syriena,Gaza och Palestina.Varför besöker varje USA:s president AIPAC org.först??Vem är AIPAC??Har ISRAEL makt över USA:s politik??.
    Jag vill tala om USA, UK, Frankrike,EU , FN och Israel:s ockupation och brott mot folkrätten, mänskliga rättigheter och internationell rätt men jag vill veta var rättvisan är och hur man kan skapa såna orättvisor mot Palestina i de demokratiska länder som försvarar människans liv och rättigheter.Arabvärlden kommer attkräva alla ersättningar för politikernas brott mot alla lagar och regler i vårt liv och vår värld.
    Jag frågar alla politiker :-
    1- Vem stödjer och hjälper Israels ockupation och alla brott?
    2- Vem stödjer och hjälper Israels kärnvapen och förbjudna vapen??
    3- Vem ger stöd och hjälp till Israel i FN??
    4- Varför försvarar USA,UK Israel orättvist??Vem betalar USA:s stöd till Israel??
    5- Var är alla FN:s resolutioner mot Israel??
    6- Varför går Israels ockupation, brott vidare??
    7- Vem kan stoppa Israel??
    Politikerna i västvärlden begår brott och de är skyldiga och olagliga.
    Denna politik skapar mer orättvisor,hat, rasism, brott och terror..
    Jag väntar på ett svar och ett stopp och ett straff mot alla som begår såna brott och ockupation.Nu är det nog noch stopp..Befria Palestina nu..Det är bättre för alla,USA.

    SvaraRadera
  3. Tack för att du är med i kampen mot orättvisorna!
    Vi behövs alla. Hur mycket eller lite vi än gör.

    Mycket kärlek till er alla där ute...

    SvaraRadera
  4. Israel hämmar Jerusalem uppgörelse

    Mohamed Mohsen kil - ockuperade Jerusalem
    Israels ockupation myndigheterna kommer att strypa Jerusalem uppgörelse projekt, vissa av dem meddelade den israeliska inrikesministeriet under de senaste dagarna och upp spänningar med USA, eftersom det sammanföll med ett besök av Vice President Joseph Biden, USA till Israel.
    Dessutom bygger Israel kommunen Jerusalem och organisationskommittén för District plan-och bygglagen så kallade Jerusalem 2020, och anser att politik är bindande för alla frågor som rör planering, omställning och avveckling i östra Jerusalem.
    Avslöjade en lektor vid plan-och bygglagen lag advokat Qais Nasser avslöjades det faktum systemet israeliska bosättningen Ramat Shlomo i Jerusalem, som talade till israeliska rapporter om att ett område med 590 dunums, och att syftet är att öka med omkring 1300 bostäder söder och väster om den nuvarande uppgörelsen.
    Den största faran
    Nasser och ifrågasatte giltigheten av de israeliska anklagelserna och påpekade att den verkliga planen att expandera judiska kolonin Ramat Shlomo är cirka två tusen nya bostäder, inte 1300 och enheterna bostäder enda.
    I ett uttalande till ön att nätet kommer att ansluta det föreslagna systemet genom ett beslut av Stadsdelsnämnden för plan-och bygglagen i Jerusalem, uppgörelsen systemet drivs av en israelisk kommun i staden sedan 2006 för att expandera reglering av Ramat Shlomo i öster och söder, som omfattar sju hundra nya bostäder.
    Nasser säger att "systemet Jerusalem 2020 är det största hotet mot framtiden i östra Jerusalem, eftersom det är och bereda mark i anslutning till israeliska bosättningar i östra Jerusalem, för konstruktion, utbyggnad och förhindra expansion och utveckling av palestinska neighborhoods."
    Han påpekade att systemet för att expandera reglering av Ramat Shlomo, match efter beslut av den israeliska inrikesministeriet, med de strukturella plan föreslås för staden Jerusalem nr 2000 eller det så kallade systemet för 2020.
    Nasser bekräftade också öns forum att den senaste versionen av systemet, som undertecknades av den israeliska elbolaget nyligen, "utformad för att expandera uppgörelse i väster och söder blir intill gatan som passerar i de palestinska områdena, och lutningen från infarten Shuafat och närliggande gata Jerusalem - Tel Aviv
    Konfiskering av mark
    Den israeliska kommun inlett forskning och flytta diagrammet under 2005, ett system som föreslås ytterligare sex hundra nya bostäder till boplatsen, men den har expanderat systemet till 1300 och de bostäder läggs till befintlig bebyggelse.
    Jerusalems borgmästare i sina beslut att fattas geografiskt planerare kräver konfiskering av mer mark som skiljer dem, och med godkännande av dessa planerare kommer att läggas till befintlig bebyggelse omkring två tusen bostäder för bosättare.
    Nasser ansåg motorn på sådana system är Israel Lands Administration - som förvaltar marken togs över av ockupation - "Vi talar om palestinsk mark beslagtogs av Israel efter ockupationen av östra Jerusalem 1967 och utnyttjas byggandet av bosättningar."
    Han förklarade att i och med ratificeringen av planerarna föreslår att utöka Ramat Shlomo, "Israel kväver slutlig Shuafat och Beit Hanina och förbjuda dem från alla möjligheter för expansion till väst eller syd."
    Ombuden anser att den palestinska i Jerusalem stadsdelsnämnd avslog planer på att bygga palestinska stadsdelar i östra Jerusalem, till Crvdha Systemet har nyligen Walaja palestinska nära Betlehem, och accepterat bosättningsprojekt i östra Jerusalem, planeras att utöka lösa Ramat Shlomo senaste exemplet på denna politik

    Stoppa AIPAC in USA...

    SvaraRadera
  5. UK erkänner att Israel ligger bakom mordet på Hamas ledare i Dubai..UK fördriver israelisk diplomat och UK har problem med Israel idag...
    Vad vet Mossad om mordet på Olof Palme(fotdans politik).
    Mossad begår brott i USA.......Israel och Mossad har begått mord mot mänskliga rättigheter och mot folkrätten.....Israel var hela tiden över lagen ..FN är maktlöst mot Israel Varför..Varför Irak ,inte Israel???...Nu är det stopp......................Nu är det nog..Kolla Palmesmord..
    Sverige ska kolla Mordet på Palme....Och man måste kolla mordet på John Kennedy mord m.fl...http://www.youtube.com/watch?v=WtYboglNjG4

    SvaraRadera